Tak for en fest af et løb i 2016
Vi ses i 2017
Tak for en fest af et løb i 2016
Vi ses i 2017
Tak for en fest af et løb i 2016
Vi ses i 2017
Tak for en fest af et løb i 2016
Vi ses i 2017

Hannerup Løbet i Fredericia

 
HANNERUPLØBET i FREDERICIA

Tak for en dejlig fest i 2015

 
Se løbsevalueringen fra Motion Danmark HER

I år afholdes løbet SØNDAG den 28. AUGUST 2016
 
 

Det er med stolthed at FREDERICIA LØBEKLUB atter kan invitere alle tidligere, nuværende og kommende løbere til Danmarks smukkeste motionsløb i Hannerup skov i Fredericia.
 
Der var ingen i den daværende ledelse i 1976, der kunne forudse at Hannerupløbet ville blive sådan en dundrende succes, at vi har kunnet fejre 40 års jubilæum i 2015.  Der skal fra ledelsens side lyde en stor tak til de ca. 100.000 der har deltaget i løbet gennem årene.
 
HANNERUPLØBET i FREDERICIA er et løb, hvor du bliver udfordret på den 5 km lange og kuperede rundstrækning, som skal gennemløbes op til 4 gange. På stævnepladsen venter for hver runde glade og heppende tilskuere og holdkammerater, desuden er der masser af aktiviteter og muligheder for at forpleje sig.

RUTERNE
Den lettere kuperede rundstrækning på 5 km, skal gennemløbes op til 4 gange. Underlaget på rundstrækningen er dels asfalt, og dels fast skovvej. Ruten er naturligvis DAF opmålt. Løbet er beskrevet i Danmarks Officielle Løbskalender 2016 - se mere på www.motiondanmark.dk under fanen løbskalenderen.

SIKKERHED I HØJSÆDET
• 2 væskedepoter
• professionelle førstehjælpere med hjertestartere
• telefonisk kontakt mellem alle hjælpere

STÆVNEPLADSEN
Stævnepladsen syder af aktiviteter for både børn, voksne, firmaer og skoler. Der er mulighed for u/b at sætte eget telt op på pladsen - men du skal huske, at ansøge om det først. Vi anvender engangschip, professionel speakning samt online tidsregistrering (Sportstiming) der naturligvis vises på STORSKÆRMEN.

PRÆMIER
Der er præmier til 1. pladserne i hver gruppe, og derudover er der masser af lodtrækningspræmier. Alle betalende løbere vil, 
når de har passeret mållinjen, kunne gå i forplejningsteltet, og få en gratis øl/vand samt en pølse. Derudover er der små indbyggede overraskelser, som vi endnu ikke kan løfte sløret for. Der vil for alle fremmødte være mulighed for at købe diverse forfriskninger på stævnepladsen

GRATIS FORTRÆNING - FOR ALLE
Deltag gratis i vores fortræning de sidste 4 søndage op til løbet. Du skal blot møde op ved klubbens lokaler (Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia) Hvis du følger vores anbefalinger for at løbe, kan du uden problemer gennemføre 5 km ruten, også selvom du aldrig har motioneret før. 

Du finder mange flere oplysninger - herunder starttider samt pladslayout - her på hjemmesiden, der løbende opdateres. Du er naturligvis også velkommen til at maile til loebslederhannerup@gmail.com, hvis du har yderlige spørgsmål. 

 
Sponsorer:


I samarbejde med